Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Kangoeroeklup


Als je bij de KangoeroeKlup van Korfbalvereniging KIOS'45 komt, kun je lekker veel spelletjes doen met ballen, pionnen, hoepels en nog veel meer. 

Teams_2013/KangoeroeKlup.jpg We willen graag dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met korfbal. Daarom kunnen kinderen al op jonge leeftijd (3-6 jaar) lid worden van de KangoeroeKlup van KIOS’45. Zodra het kind een aantal keren de KangoeroeKlup heeft bezocht zullen we vragen of het daadwerkelijk lid mag worden. Na het invullen van het aanmeldingsformulier (ondertekend door de ouders), wordt het kind aangemeld bij het KNKV (de korfbalbond) en krijgt het enkele maanden later van dat KNKV een speciaal T-shirt thuisgestuurd. De maandelijkse contributie is te vinden onder clubinfo-lidmaatschap. Afhankelijk van hun ontwikkeling stromen de kinderen (op ongeveer zes-jarige leeftijd) door naar een team dat wedstrijden speelt, normaal gesproken zal dat F1 of F2 zijn.

De naam “KangoeroeKlup” is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden!

Leidsters/leiders

Op dit moment zijn dat Lyan Kroek, Maaike Leemhuis, Deborah Hakkers, Fabiënne Hakkers, Mayke Olthof, en Demi Hakkers.

Contactpersoon

Deborah Hakkers is aanspreekbaar voor alles over de Kangoeroeklup. Zij is bereikbaar via telefoon/app: 06-37171989 of via mail: deborah_hakkers@hotmail.com.

Kangoeroetijden zaal

Zaterdagmorgen van 10:00 - 10:45 uur (maar dit kan af en toe wijzigen i.v.m. beschikbaarheid sporthal en/of leiding) - van medio oktober tot medio maart

Kangoeroetijden veld

Zaterdagmorgen van 10.00 - 10:45 uur (kan wijzigen i.v.m. beschikbaarheid leiding) - van medio maart tot medio juni en van eind augustus tot medio oktober

 

 

Teams_2013/kangoeroeteam.jpg Teams_2013/kangoeroe_bas.jpg