Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Waarom?

Op 15 augustus 2020 bestaat KIOS'45 75 jaar.

Op zich hoeft dat geen reden te zijn om een "grote" verloting te houden, hoewel de opbrengst ook deels daarvoor ingezet wordt. N.B. Tengevolge van de COVID-19 "crisis" is de jubileumviering voor het overgrote deel verschoven naar 2021. De verloting is één van de weinige onderdelen die wel voortgezet is en wordt!

KIOS'45 is nu niet bepaald financieel onafhankelijk. Integendeel, noodzakelijke investeringen in de accommodatie waren de afgelopen jaren noodzakelijk en nieuwe zitten er aan te komen.

*     Reeds gerealiseerd: een totale renovatie van de warmwatervoorziening inclusief een nieuw regelsysteem voor de douches (waarbij meteen de legionella-veiligheid gerealiseerd is).

*     Nog te doen: een bitter noodzakelijke vervanging van het bitumen dak van het oude gedeelte van het clubgebouw (ruim 175 m1).

*     Gewenst: diverse verbeteringen aan de accommodatie o.a. verbetering van de hemelwaterafvoer van "de overkapping" en herinirichting/uitbreiding van de sportmaterialenberging.

Hoe?

De financiële commissie heeft, met ondersteuning van 2 andere leden, een plan opgesteld voor een "grotere verloting dan normaal gebruikelijk is bij KIOS'45".

*     De loten kosten € 10,-- per stuk.

*     Er zijn echt mooie prijzen te winnen:

       -     1e prijs: een reischeque ter waarde van liefst € 2.000,-- te besteden bij The Travel Club (www.tinekereinink.nl) uit den Ham.

       -     2e prijs: een e-bike ter waarde van € 1.500,-- via Noppers Aangenaam Fietsen (www.aangenaamfietsen.nl) uit Sibculo.

       -     3e prijs: een Samsung tablet ter waarde van € 225,--

       -     4e en 5e prijs: een bol.com cadeaubon van € 50,--

       -     6e t/m 10e prijs: een bol.com cadeaubon van € 25,--

*     Er worden maximaal 1.500 loten verkocht. In de trekking doen alleen de verkochte loten mee.

*     Dit betekent minimaal een kans van 1 op 150 dat de koper zijn ingelegde geld of meer wint, die kans is vele malen groter dan bij grote landelijke loterijen!

*     Over de 1e en 2e prijs is kansspelbelasting verschuldigd, deze komt voor rekening van KIOS'45.

*     De trekking wordt verricht door Noaber notarissen uit den Ham/Vriezenveen op de jubileumdag 15 augustus 2020 vanaf 21:00 uur in of bij het clubgebouw van KIOS'45 achter Gemeenteweg 10 te Sibculo.

*     Bij de trekking is er per lot één prijs te winnen. De trekking begint met de 1e prijs en zo verder. De prijzen zijn niet in te wisselen voor een geldbedrag.

 

De mogelijkheid bestaat dat de koper van een lot uiterlijk 30 juni 2021 door KIOS'45 -met gebruikmaking van de verstrekte n.a.w.-gegevens- benaderd wordt voor een volgende/andere actie. Uiterlijk 31 juli 2021 zullen wij voornoemde gegevens vernietigen. Zie ook onze privacy-policy onder het tabblad Clubinfo.

 

Vragen over de jubileumverloting kunnen gesteld worden via het contactformulier op deze website te vinden onder het tabblad Clubinfo/Contact.

 

Verhoog uw/jouw winkans met één of meer extra loten!

 

 Algemeen/IMG-20200115-WA0000TheTravelClub.jpgAlgemeen/LOGO_NOPPERS_NAW.jpg