Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Een lot kopen via een bankoverschrijving, hoe gaat dat?

- De koper (18 jaar of ouder!) stuurt een appje naar: 06-20534759 of een mailtje naar: korfbal@dragtmail.nl met de volgende gegevens:

  1.      NAAM:
  2.      ADRES:
  3.      MOBIEL TELEFOONNUMMER:
  4.      AANTAL GEWENSTE LOTEN á 10 euro:

- Kort daarna (wij streven naar maximaal 48 uur) krijgt de koper een reactie van KIOS’45 waarin ook het bankrekeningnummer is vermeld.                                                                                                                                   

-De koper maakt per omgaande het verschuldigde bedrag over, hiermee verklaart de koper ook minimaal de leeftijd van 18 jaar bereikt te hebben. In de omschrijving svp uw 06-nummer vermelden, zodat wij de betaling kunnen koppelen aan de “bestelling”.                                                                                                                         

- Kort daarna (wij streven naar maximaal 48 uur) krijgt de koper een foto van het lot/de loten (waarop het lotnummer en het n.a.w.-strookje zichtbaar is) toegestuurd. Daarmee bent u er van verzekerd dat uw lot meedoet in de trekking op 15 augustus 2020, ’s avonds om 21:00 uur.     

- Afhankelijk van het totaal aantal bestellingen wordt het lot later (maar uiterlijk 15 augustus 2020) bij u in de brievenbus bezorgd (door óns of per post).

- Bestellingen worden geaccepteerd tot aan maandag 10 augustus 2020 (maar in overleg maken we graag een uitzondering). 

Waarom?   

Op 15 augustus 2020 bestaat KIOS'45 75 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt een grote verloting georganiseerd. De opbrengst is bestemd voor een bitter noodzakelijke vervanging van het bitumen dak van het oude gedeelte van het clubgebouw (ruim 175 m1). Verder zijn er een aantal  verbeteringen aan de accommodatie gewenst zoals: verbetering van de hemelwaterafvoer van "de overkapping" en herinrichting/uitbreiding van de sportmaterialenberging.

De verloting is gestart op 1 februari 2020, al snel werden we “ingehaald” door de corona-problematiek. De verkoop is daardoor bemoeilijkt, daarom is de “verkoop via social media” gestart.

Informatie over kosten, prijzen, spelverloop, winkansen e.d.

*     De loten kosten € 10,-- per stuk, u kunt géén voorkeur aangeven voor een bepaald lotnummer. De prijzen zijn:

-     1e prijs: een reischeque t.w.v. van € 2.000,-- te besteden bij The Travel Club (www.tinekereinink.nl) uit den Ham.

Algemeen/Reischeque-€2000.jpg

 

 

-     2e prijs: een e-bike t.w.v. van € 1.500,-- via Noppers Aangenaam Fietsen (www.aangenaamfietsen.nl) uit Sibculo.

-     3e prijs: een Samsung tablet ter waarde van € 225,-                                                                                        

-     4e en 5e prijs: een bol.com cadeaubon van € 50,-                                                                                  

-     6e t/m 10e prijs: een bol.com cadeaubon van € 25,--

*     Er worden maximaal 1.500 loten verkocht. In de trekking doen alleen de verkochte loten mee.

*     Er zijn inmiddels meer dan 600 loten verkocht, de trekking gaat dus zonder meer door!

*     Dit betekent bij 1 lot minimaal (want waarschijnlijk (!) worden niet alle 1500 loten verkocht) een kans van 1 op 150 (bij 2 dus minimaal 1 op 75!) dat de koper zijn ingelegde geld of meer wint, die kans is vele malen groter dan bij grote landelijke loterijen!

*     Bij de trekking is er per lot één prijs te winnen. De trekking begint met de 1e prijs en zo verder. De prijzen zijn niet in te wisselen voor een geldbedrag.

*     Over de 1e en 2e prijs is kansspelbelasting verschuldigd, deze komt voor rekening van KIOS'45.

*     De trekking wordt verricht door Noaber notarissen uit den Ham/Vriezenveen op de jubileumdag 15 augustus 2020 vanaf 21:00 uur in of bij het clubgebouw van KIOS'45 achter Gemeenteweg 10 te Sibculo. Of deze trekking vrij toegankelijk is lijkt niet waarschijnlijk gezien de corona-maatregelen. De uitslag wordt uiterlijk 16 augustus 2020 gepubliceerd via Facebook, Twitter en deze website.

De mogelijkheid bestaat dat de koper van een lot uiterlijk 30 juni 2021 door KIOS'45 -met gebruikmaking van de verstrekte n.a.w.-gegevens- benaderd wordt voor een volgende/andere actie. Uiterlijk 31 juli 2021 zullen wij voornoemde gegevens vernietigen. Zie ook onze privacy-policy onder het tabblad Clubinfo.

Wij wijzen de potentiële koper op de problematiek van “gokverslaving” en de mogelijkheden tot hulpverlening die hiervoor bestaan (o.a. https://www.tactus.nl/).

Vragen over de jubileumverloting kunnen gesteld worden via het contactformulier op deze website te vinden onder het tabblad Clubinfo/Contact.

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw steun aan KIOS’45 door loten te kopen!

 

Algemeen/Lotvoorwebsite.jpg