Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Kangoeroeklup, voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar!

NB Voorlopig op donderdagavond van 18.15 - 19.00 uur!

______________________________________________________________

Als je bij de KangoeroeKlup van Korfbalvereniging KIOS'45 komt, kun je lekker veel spelletjes doen met ballen, pionnen, hoepels en nog veel meer. 

De Kangoeroeklup komt op zaterdagmorgen bij elkaar op het korfbalveld op Sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo óf in Sporthal Möllincksslag in Bergentheim. 

Kom tussen 1 november en 1 april naar de sporthal (wisselende aanvangstijden) en tussen 1 april en medio juni én tussen 1 september en 1 november naar de Dubbeltreffer (aanvangstijd vaak om: 10:00 uur). En neem vooral een VRIENDJE of VRIENDINNETJE mee. SAMEN LEKKER SPORTEN! En jouw ouders komen natuurlijk mee en kunnen dan de informatie krijgen die nodig is.

OUDERS: INFORMEER S.V.P. (ALS U NOG NIET IN DE "OUDERS-APP" STAAT) ALTIJD EVEN BIJ DE CONTACTPERSOON OF HET NU NET OP DIE ZATERDAG WEL DOORGAAT!

KIOS'45 wil graag zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met korfbal. Dat doen we door op scholen korfbalclinics te verzorgen tijdens de gymles én door de Kangoeroeklup! Kinderen kunnen al op jonge leeftijd (3-6) jaar lid worden van de Kangoeroeklup. De naam “KangoeroeKlup” is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden! 

Als het kind een aantal keren mee heeft gedaan zullen we vragen of het daadwerkelijk lid mag worden van KIOS'45. Na het invullen van het aanmeldingsformulier (ondertekend door de ouders) wordt het kind aangemeld en krijgt het (mits niet ouder dan 6 jaar) een speciaal Kangoeroe t-shirt van het KNKV (de korfbalbond). Van KIOS'45 is er een tasje "met inhoud". De maandelijkse contributie is te vinden op: www.kios.45.nl onder clubinfo - lidmaatschap.

Afhankelijk van hun ontwikkeling stromen de kinderen (op de leeftijd van zes á zeven jaar) door naar een team dat wedstrijden speelt, normaal gesproken zal dat F1, eventueel F2 zijn.

Leidsters/leiders

Op dit moment zijn dat: Demi Hakkers, Noëll Schepers, Puck Roessink, Anne Broenink, Ezra Pullen, Roxan Wind en Laura Pullen. 

Contactpersoon

Henk Maathuis neemt voorlopig deze functie waar. Hij is bereikbaar via telefoon/app: 06-11770177 of per mail via: henkendicky1976@gmail.com.

 

 Teams1920/Kangoeroes.PNG