Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Kangoeroeklup, voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar!

______________________________________________________________

Als je bij de KangoeroeKlup van Korfbalvereniging KIOS'45 komt, kun je lekker veel spelletjes doen met ballen, pionnen, hoepels en nog veel meer. 

De Kangoeroeklup komt (bijna) elke zaterdagmorgen bij elkaar in Sporthal Möllincksslag in Bergentheim of op het korfbalveld op Sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo.

Kom tussen 1 november en 1 april naar de sporthal (soms wisselende aanvangstijden tussen 10:00 en 12:00 uur) en tussen 1 april en medio juni én tussen 1 september en 1 november naar de Dubbeltreffer (aanvangstijd bijna altijd: 10:00 uur). En neem vooral een VRIENDJE of VRIENDINNETJE mee. SAMEN LEKKER SPORTEN! En jouw ouders komen natuurlijk mee en kunnen dan de informatie krijgen die nodig is.

MAAR INFORMEER (ALS U NOG NIET IN DE "OUDERS-APP" STAAT) ALTIJD EVEN BIJ DE CONTACTPERSOON OF HET NU NET OP DIE ZATERDAG WEL DOORGAAT!

KIOS'45 wil graag zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met korfbal. Dat doen we door op scholen korfbalclinics te verzorgen tijdens de gymles én door de Kangoeroeklup! Kinderen kunnen al op jonge leeftijd (3-6) jaar lid worden van de Kangoeroeklup. Als het kind een aantal keren mee heeft gedaan zullen we vragen of het daadwerkelijk lid mag worden van KIOS'45. Na het invullen van het aanmeldingsformulier (ondertekend door de ouders) wordt het kind aangemeld en krijgt het een speciaal Kangoeroe t-shirt van het KNKV (de korfbalbond). Van KIOS'45 is er een rugzakje "met inhoud". De maandelijkse contributie is te vinden onder clubinfo - lidmaatschap.

Afhankelijk van hun ontwikkeling stromen de kinderen (ongeveer op de leeftijd van zes jaar) door naar een team dat wedstrijden speelt, normaal gesproken zal dat F2, eventueel F1 zijn.

De naam “KangoeroeKlup” is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden! 

Leidsters/leiders

Op dit moment zijn dat Maaike Leemhuis, Deborah Hakkers, Fabiënne Hakkers, Demi Hakkers, Jeffrey Maathuis en Ilse Gerrits

Contactpersoon

Deborah Hakkers is aanspreekbaar voor alles over de Kangoeroeklup. Zij is bereikbaar via telefoon/app: 06-37171989 of via mail: deborah_hakkers@hotmail.com.