Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

KombiFit

_____________________________________________________________________________________________________

KIOS’45 biedt de mogelijkheid om lid te worden van KombiFit. Bij KombiFit staat samen gezellig sporten bij onze vereniging centraal. Allerlei sporten en spellen worden beoefend, afhankelijk van de interesse van de deelnemers. De invulling van het uurtje samen sporten in de week wordt dus in overleg met de begeleider bepaald. Uitgangspunt is het aanbod af te stemmen op de behoefte van de deelnemers.

KombiFit is een product dat verenigingen aan kunnen bieden aan sporters die niet (meer) aan de reguliere korfbalcompetitie willen deelnemen, maar wel actief willen zijn, maar ook aan mensen die nog nooit gekorfbald hebben. De KombiFit trainingen zijn geschikt voor oud-korfballers, recreanten, ouders en familie van jeugdleden, vrienden, bekenden en buren van korfballers en voor alle anderen. En ook: voor dames én heren en op je eigen niveau!

Wat heeft de sporter eraan?
Loop je al jaren met het voornemen om weer of meer te gaan bewegen en weet je niet waar je moet beginnen?? Dan is KombiFit echt iets voor jou. KombiFit geeft je de kans om gezellig samen te sporten bij onze vereniging en zodoende fit te blijven. Ongedwongen bezig zijn, dat is de insteek van KombiFit. De wens van de sporter staat zo veel mogelijk centraal.

Activiteiten
Het gevarieerde sportaanbod kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende activiteiten:
• fitnessoefeningen
• speedminton
• conditietraining
• circuittraining
• knotshockey
• volleybal
• rugby (met op de deelnemers afgestemde spelregels)
• korfbal, voetbal, handbal, frisbee

Ideeën voor nieuwe activiteiten zijn altijd welkom.


Algemeen/Knotshockey.jpg     

             

Kleding
Zorg tijdens de activiteiten voor makkelijke zittende kleding. Na de training kan er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, douches én kantine van KIOS'45.

Locatie en tijd
De KombiFit trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld van KIOS'45 op sportpark de Dubbeltreffer op maandagavond van 19.30 - 20.30 uur. Ook in de wintermaanden wordt er, indien enigszins mogelijk, gewoon buiten gesport.

Contributie
Als Kombifitter word je aangemeld bij de korfbalbond en word je lid van KIOS’45. Dat is een voorwaarde en is in het belang van de deelnemers i.v.m. verzekeringen en verantwoordelijkheden. De contributie bedraagt € 10,50 per maand. Aanmelden kan d.m.v. een inschrijfformulier. De eerste 4 trainingen (binnen één maand) zijn gratis! Verder wordt één keer per jaar 10 euro geïncasseerd voor gebruik/schoonmaak clubgebouw.

Interesse

Kom dan een keer kijken en/of meedoen. Of bel of mail met Gerrit Dragt (06-20534759/gjdragt@caiway.nl)

Aanmelden
Aanmeldformulier KombiFit