Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Felicitatie voor Active&Fit

 Kombifit/5jaarKombifit.jpg        Algemeen/JornVeldhuis.JPGSinds november 2018 wordt de leiding bij Kombifit verzorgd door trainers van Active&Fit uit Hardenberg. Een succesvolle samenwerking met dit bedrijf van Janieke Elferink (Hierboven op de foto rechts, links zus Marinka, rechts de huidige trainer Jorn Veldhuis), want het aantal deelnemers steeg van ongeveer 15 eind 2018 naar ongeveer 25 eind 2020, nu elke maandagavond van 19.30 – 20.30 uur op Sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo.

Active&Fit werd in april 2018 opgericht en bestaat nu 3 jaar. Kombifit bij KIOS’45 heeft ruim 2,5 jaar een mooie relatie met dit bedrijf. KIOS’45 feliciteert Active&Fit met de ontwikkeling van starter tot succesvolle speler in “het bewegen” in Noord-Oost Overijssel.

Vanuit de Korfbalimpuls Noordoost-Overijssel (2012-2014) is bij KIOS’45 Kombifit opgestart. Bij KombiFit staat samen gezellig sporten centraal. Allerlei beweegvormen, sporten en spellen worden beoefend, afhankelijk van de interesse van de deelnemers. De invulling van het uurtje samen sporten in de week wordt dus in overleg met de begeleider bepaald. Uitgangspunt is het aanbod af te stemmen op de behoefte van de deelnemers.

Gestart werd met 15 deelnemers. De eerste 3 jaar onder leiding van Gerd Nijkamp, ingaande september 2017 overgenomen door Sportservice Hardenberg. Hier passeerden een aantal (prima) trainers de revue, maar gaandeweg bleek dat de continuïteit (om wekelijks een trainer beschikbaar te hebben) toch wat in het gedrang kwam. Bijna 3 maanden lang werd de training “onderling” opgelost. In een gesprek met Sportservice werd toen de naam van “een zzp’er” genoemd.

Dit bleek Janieke Elferink te zijn en er bleek wederzijds geen aarzeling te zijn om met ingang van 26 november 2018 met elkaar in zee te gaan, in eerste instantie voor een proefperiode van 12 weken. Dit bleek succesvol te verlopen en de samenwerking is telkens verlengd. De deelnemers zijn tevreden met de wijze waarop de trainingen verzorgd worden (op dit moment door JornVeldhuis) en met het feit dat eventueel noodzakelijke vervanging goed geregeld wordt.

Nogmaals: Gefeliciteerd!!

<< Terug naar Home