Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Blauw-Zwart 1 - KIOS'45 1

Kios ’45 verliest wederom in de laatste minuten

Zaterdag 12 september moest KIOS ’45 1 aantreden tegen Blauw Zwart 1 uit Wierden. Vorig jaar werd er in Wierden nog nipt verloren, maar KIOS was erop gebrand om de punten ditmaal mee te nemen naar Sibculo. KIOS kon de hele wedstrijd bij blijven, maar kon geen gat slaan. In de slotfase wist Blauw Zwart nog tweemaal te scoren, waardoor KIOS nog steeds wacht op de eerste punten.

KIOS begon scherp aan de wedstrijd. De eerste aanval leverde direct een doelpunt op, waarna Blauw Zwart de stand weer gelijk trok. Bij 7-5 wist Blauw Zwart voor het eerste een gaatje te slaan, maar vier minuten later was de stand alweer gelijk (8-8). Vlak voor rust scoorden de Wierdenaren nog tweemaal, waardoor het scorebord een ruststand van 10-8 aangaf.

Het begin van de tweede helft was voor KIOS. Blauw Zwart wist de stand naar 11-8 te tillen, maar na tien minuten stond het alweer 11-11. Blauw Zwart had in deze fase moeite met de Sibculose verdediging, maar KIOS wist hier niet van te profiteren. Er waren volop kansen voor beide partijen, maar deze werden twaalf minuten lang niet verzilverd. Het leek erop dat beide ploegen gelijk zouden gaan spelen (13-13). Toch was het Blauw Zwart dat vlak voor tijd profiteerde van een strafworp. Uiteindelijk werd het twee minuten voor tijd door een afstandschot nog 15-13 in het voordeel van de Wierdenaren.

Volgende week speelt de ploeg thuis om 16.00 uur tegen Rood Wit uit Wezep.

<< Terug naar Home