Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Verslag + foto kampioenschap F1

Op zaterdag 3 oktober 2015 stond voor ons onverwacht de kampioenswedstrijd op het programma tegen Juventa F2, dat vorige week al kampioen kon worden, maar na een gelijk spel tegen UNI F2 daar nog niet zeker van was. Juventa had één punt voorsprong op ons dus wij moesten winnen voor het kampioenschap. De wedstrijd werd thuis om 10.00 uur gespeeld, dus wij waren in het voordeel.

De wedstrijd begon slecht en al voor we het wisten stonden we na tien minuten achter met 0-3. Het zou dus een zware klus worden. Gelukkig gingen de laatste tien minuten beter en scoorde Jorna ons 1e doelpunt. We gingen de rust in met een 1-3 achterstand.

In de rust werd tegen ons gezegd dat wij de tweede helft net zo moesten gaan spelen als dat we de laatste tien minuten van de eerste helft deden, dus dat deden we. De eerste tien minuten werd er aan beide kanten niet gescoord, maar waren er toch hele mooie kansen. Juventa had na 30 minuten al zoiets van wij gaan toch wel winnen, en ze gingen dus slechter spelen. Al snel hadden wij daardoor de stand op 2-3 gezet en waren we weer terug in de wedstrijd. Toch bleef Juventa haar gedachte vasthouden en hierdoor konden wij even later de stand ook nog op een gelijke stand zetten, de stand was 3-3. De laatste minuten waren het spannendst. Juventa had een paar goede kansen gehad en wij ook. Nog één minuut op de klok en de stand was nog steeds 3-3, totdat wij daar de laatste seconden verandering in brachten en de 4-3 scoorden. Even later klonk het fluitsignaal en hadden we gewonnen!! Niemand had gedacht dat wij na een 0-3 achterstand, de stand nog op 4-3 konden zetten. Na een ontzettend spannende wedstrijd die we wisten te winnen, konden wij opgelucht zeggen: KAMPIOEN!!!

Nieuwsberichten/Kampioen_F1.jpg

<< Terug naar Home