Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Elko 1 - KIOS'45 1

Kios ’45 verliest derde keer op rij

Zaterdag 22 november moest KIOS ’45 1 aantreden tegen Elko 1 uit Elim. Een bekende tegenstander waartegen de Sporthal Mollincksslag-formatie vaak geoefend heeft. Elko wist het huidige zaalseizoen al twee keer te winnen, terwijl KIOS met nul punten onderaan staat in de 3de klasse C.

Zoals wel vaker begon KIOS scherp aan de wedstrijd. Een vrije bal werd benut, maar Elko trok de stand al snel weer gelijk. De beginfase ging daarna gelijk op. Echter, na tien minuten was KIOS het spoor bijster. Verdedigend zag het er niet sterk uit en aanvallend werden er te weinig goede kansen gecreëerd. Elko wist via 5-2 uit te lopen naar een 11-5 tussenstand. Uiteindelijk gingen de teams rusten bij een stand van 13-6.

Gedurende de gehele tweede helft drong KIOS aan. De openingsfase was uitstekend met drie snelle treffers, maar Elko wist op de goede momenten mee te scoren en daarmee de controle over de wedstrijd te houden. Het zou nooit meer een wedstrijd worden. Dichterbij dan vier treffers kwam KIOS niet. Uiteindelijk floot de goed leidende scheidsrechter af bij 20-15.

Door een slechte fase in de eerste helft wist KIOS wederom niet te winnen. In de tweede helft liet het echter wel zien dat het wel degelijk goed korfballen kan! Volgende week speelt KIOS thuis om 16.45 uur tegen WWC 1. Ook deze ploeg staat nog puntloos onderaan. Een uitgelezen mogelijkheid voor KIOS om de eerste punten te pakken.

<< Terug naar Home