Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag KIOS'45 1 - WWC 1

KIOS ’45 schrijft geschiedenis

KIOS’45 1 kreeg afgelopen zaterdag het Friese WWC 1 op bezoek. Aan de start van de wedstrijd stonden beide teams nog puntloos onderaan. De winst pakken was voor beide teams van belang om van deze positie af te komen.

KIOS startte scherp aan de wedstrijd. Binnen een paar minuten was de stand al 5-1. KIOS zag dat WWC zowel aanvallend als verdedigend zoekende was en dit gaf vertrouwen. Hierop volgde een doelpuntenregen, waardoor KIOS de score probleemloos uit kon bouwen. Met een flinke voorsprong van elf doelpunten kon de Sibculose ploeg gaan rusten, 15-4.

Ook de tweede helft was het KIOS die domineerde en geen moment verslapte. Na twaalf minuten in de tweede helft had KIOS al 20 doelpunten op het scorebord. WWC had de hoop op een overwinning opgegeven en KIOS kon uitbouwen tot 30 doelpunten. Met nog een paar seconden op de klok was het een schot vanaf de middenlijn van Sander Leemhuis die een stempel op de wedstrijd drukte, 31-10.

Met deze overwinning laat KIOS de laatste positie achter zich. Tevens schrijft ze geschiedenis, want nog nooit scoorde KIOS meer dan 30 doelpunten in één wedstrijd.

Met vertrouwen gaat KIOS de komende wedstrijden tegemoet. De volgende speelt ze op 12 december tegen Achilles, om 16:30 uur in Almelo.

 

<< Terug naar Home