Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag KIOS 3 - d'Ommerdieck 2

Afgelopen zaterdag moest KIOS 3 tegen d’Ommerdieck 2 aantreden, een ploeg waarmee het team meestal de nodige moeite heeft.

De wedstrijd begon moeizaam en KIOS keek al vlot tegen een 0-2 achterstand aan door twee afstandtreffers van de tegenstander. Een strafworp (Onno), doorloopbal (Ria) en een afstandschot (Henri) brachten KIOS op voorsprong. Door middel van een strafworp kwam de ploeg uit Nieuwleusen weer langszij. Hierna begon een sterke fase voor KIOS. Door twee doelpunten van Bennie en een doorloopbal van Ingeborg liepen we uit naar 6-3. Helaas werd verzuimd om door middel van enkele strafworpen de voorsprong te vergroten.

Na de rust ging het scoren moeizaam, waardoor d’Ommerdieck weer op gelijke hoogte kon komen. Doordat Dineke haar eerste twee (korfbal)doelpunten maakte liep Kios uit naar een 8-6 voorsprong. Na wederom een doelpunt van de tegenstander en een doelpunt van Bennie maakten beide ploegen zich op voor de slotfase. Helaas, ook nu weer door het missen van een tweetal strafworpen, kon KIOS de voorsprong niet vasthouden en werd het goede spel zelfs niet met één punt beloond. Met een eindstand van 9-10 gingen de punten naar Nieuwleusen; gezien het wedstrijdbeeld niet geheel terecht. Mede door het niet benutten van maar liefst vier strafworpen maakte de ploeg het zich echter zelf niet makkelijk. Toch is, gezien het vertoonde spel, zeker reden om de rest van de competitie met vertrouwen tegemoet te zien.

<< Terug naar Home