Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Sparta 5 – KIOS 3

Zaterdag 23 januari moesten wij tegen Sparta 5 spelen, dus vertrokken we met z’n allen naar Zwolle. Sparta scoorde het eerste doelpunt, maar snel daarna maakte Zwaantje de gelijkmaker: 1-1. Daarna werd het 2-1 voor Sparta en na een tijdje was het rust. Niet veel doelpunten dus!

Na de rust werd het 3-1 voor Sparta, maar al snel werd er door Remco gescoord en hielden we de aansluiting. Het verschil kwam opnieuw op twee punten doordat de tegenpartij het er ook niet bij liet zitten: 4-2 dus. Maar wij lieten ons niet op de kop zitten: Bennie maakte de 4-3 en de 4-4! Dat was super en al snel zorgde Jolanda ervoor dat we voor de eerste keer op voorsprong kwamen: 4-5. Hierna waren wij de betere ploeg en werden er nog drie punten gescoord door Remco, Bennie en Gerrit. De eindstand kwam daarmee op 4-8 en dus wonnen wij ook deze wedstrijd en klimmen ook naar de 4e plaats.

Halverwege de tweede helft raakte Zwaantje nog geblesseerd door een onbesuisde aktie van een Sparta-speler. Waarschijnlijk heeft ze één of meer ribben gekneusd. Het derde wenst haar snelle beterschap!

Onno Verhoog

 

<< Terug naar Home