Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kios 1 - Pallas 1

Zaterdag 12 maart stond de laatste wedstrijd van het zaalseizoen op het programma voor KIOS’45 1. Thuis moest er gespeeld worden tegen Pallas ’08 1 uit Leeuwarden. Uit leed KIOS een duidelijke nederlaag (21-13). De laatste 2 wedstrijden wist KIOS echter in winst om te zetten. Bij winst tegen Pallas kon KIOS nog vijfde worden in de derde klasse E.

Pallas schoot uit de startblokken en wist direct een voorsprong te nemen (0-2). KIOS kwam de eerste twintig minuten elke keer op een achterstand van twee doelpunten, maar wist dit ook telkens weer gelijk te maken. De tussenstand 7-6, vijf minuten voor rust, was de eerste voorsprong voor de sporthal Möllincksslag-formatie. De gelijk opgaande eerste helft eindigde in een 8-9 tussenstand.

In de tweede helft was het vooral zaak om gewoon zo door te gaan. KIOS ’45 1 zat goed in de wedstrijd en wist goed partij te bieden tegen de Friezen. De verdedigende tactiek pakte goed uit en KIOS ’45 1 wist goed mee te scoren. In de tweede helft werd de 8-9 achterstand door twee afstandsschoten omgezet in een 10-9 voorsprong. Het verschil tussen beide ploegen was klein. Niemand wist tot aan 13-13 het gat naar twee te schieten. De laatste tien minuten van de wedstrijd was KIOS echter scherper dan Pallas. Drie rake afstandsschoten en een vrije bal binnen enkele minuten zorgde voor een duidelijke voorsprong van 17-13. Dit gaf de thuisploeg niet meer weg. In de resterende vijf minuten wist Pallas nog tweemaal te scoren, maar de overwinning was binnen. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen wist te winnen (17-15). Door een sterk eind van het zaalseizoen is de ploeg uiteindelijk vijfde geëindigd in de sterke derde klasse E. Een goede prestatie waar als team goed op teruggekeken kan worden.

Via deze weg willen we graag alle supporters bedanken voor hun steun. Afgelopen zaterdag zaten er bijna 100 toeschouwers en ook de voorgaande wedstrijden werden uitstekend bezocht. Voor ons als team erg fijn om in deze sfeer te spelen! Ook bij (verre) uitwedstrijden weten supporters de weg te vinden, waarvoor dank. Tot op het veld in Sibculo! Ook daar gaan we weer ons best doen voor een goede klassering.

<< Terug naar Home