Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kios 1 - Devinco 1

Afgelopen zaterdag mocht KIOS’45 1 aantreden voor de tweede helft van het veldseizoen 2015/2016. De laatste drie wedstrijden in de zaal wist de sporthal Möllincksslag-formatie om te zetten in winst. Het was dus zaak om deze flow vast te houden voor de veldcompetitie. Er werd thuis gespeeld tegen Devinco 1 uit Deventer, waar KIOS in de uitwedstrijd verloor met 13-10.

Beide teams begonnen aan de wedstrijd en al snel viel het eerste doelpunt. Een 0-1 achterstand stond op het bord. KIOS kreeg daarop een vrije bal en benutte deze (1-1). Maar vlak daarna was het weer Devinco die de voorsprong nam. Zo werd het een nek-aan-nek-race tot de rust, wat resulteerde in een 7-6 voorsprong voor KIOS.

Gezien het spelverloop in de eerste helft, beloofde de wedstrijd in de tweede helft een spannend vervolg te krijgen. Het tegengestelde bleek waar. Binnen tien minuten had Devinco de leiding gepakt. 7-11 stond er nu op het scorebord. KIOS probeerde zich te herpakken, maar tevergeefs. Devinco wist na een doelpunt aan Kios’ kant steeds mee te scoren. De scheids floot af op een 14-19 eindstand.

Volgende week reist het eerste team van KIOS af naar Ede, waar Reehorst ’45 de tegenstander is.

<< Terug naar Home