Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Achilles 1 - Kios 1

Afgelopen zaterdag mocht KIOS aantreden in Almelo tegen Achilles. Voor beide ploegen was het seizoen al gespeeld. Achilles kon niet meer omhoog kijken naar promotie en KIOS had zich al veilig gespeeld.

Het was bij aanvang van de wedstrijd ook te zien dat beide ploegen niks meer te winnen hadden. Het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel. In de achtste minuut was het KIOS die de score opende. Achilles antwoordde direct, 1-1.  Beide ploegen leken in evenwicht. Maar het was Achilles die het overwicht kreeg in het spel. KIOS bleef goed aanvallen maar de kansen werden niet benut. En het was KIOS die het verdedigend niet op order had. Hier wist Achilles goed gebruik van te maken. Tot aan de rust kon KIOS geen vuist maken tegen het spel van Achilles. Dit resulteerde in de rustand van 8-2.

De tweede helft vertoonde niet veel anders dan eerste helft. Het was Achilles dat beter in het spel zat en beter met de kansen om bleef gaan. KIOS bleef 100% kansen missen en verdedigend zat het ook niet solide. Het was voor Achilles niet moeilijk om deze wedstrijd in een ruime overwinning om te zetten. De uitslag werd uiteindelijk 16-6.

Het is voor KIOS zaak om zich nog één keer op te laden voor de laatste wedstrijd voor eigen publiek op 28 mei tegen HHV. Dit zal geen gemakkelijke opgave worden aangezien HHV er met kop en schouders bovenuit steekt in deze poule. Deze wedstrijd begint om 16:00.

<< Terug naar Home