Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kios'45 1 - Animo 1

KIOS kan geen vuist maken tegen Animo

Zaterdag 3 september speelde KIOS’45 1 haar eerste competitiewedstrijd van nieuwe seizoen op vertrouwde bodem. De tegenstander was Animo 1 uit Geldermalsen. Een sterke tegenstander, want het team speelde vorig jaar nog in de tweede klasse. Voor nieuwe trainer/coach van Kios’45, Jaap Dam, een uitdagend begin van de competitie.

Animo begon de wedstrijd scherp en wist de stand al snel naar 0-2 te brengen. KIOS had moeite met het dichte verdedigen van Animo. De kansen die de ploeg kon creëren, werden niet benut. Aan de andere kant maakte Animo hun kansen wel af, waardoor het al snel 0-4 stond. Op dat moment werd KIOS wat wakker. Kansen werden beter afgerond en ook verdedigend kreeg de ploeg iets meer grip op Animo. Tussenstand 5 - 6. Animo bleef echter rustig en zelfverzekerd spelen. Ze bleven erg zuiver waardoor zij de stand voor rust konden uitbreiden tot 6-10.

Dat Animo de sterkere ploeg was, bleek ook in de twee helft. KIOS kon geen vuist maken tegen het zelfverzekerde spel van de ploeg uit Geldermalsen. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 9 – 15.

Volgende week speelt KIOS haar eerste uitwedstrijd tegen Arena1. De wedstrijd begint om 15.30 uur in Veenendaal.

<< Terug naar Home