Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kesteren 1 - KIOS'45 1

Zaterdag 1 Oktober moest KIOS'45 1 aantreden tegen Kesteren 1. Na een reis van anderhalf uur kon de voorbereiding op de wedstrijd beginnen. KIOS wist dat Kesteren een ploeg is die makkelijk tot scoren komt, dus moest KIOS er wat tegen over zetten.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd en stond het na een kleine tien minuten spelen op een gelijke stand van 3-3. Maar Kesteren was de ploeg die de korf beter wist te vinden en kon het scoreverloop uitbreiden tot een stand van 8-4 na twintig minuten spelen. KIOS bleef goed aanvallen en verdedigend zat het goed en zo bracht KIOS zichzelf terug in de wedstrijd. Dit resulteerde in de ruststand van 9-8.

Gezien het spelverloop in de eerste helft, beloofde de wedstrijd in de tweede helft een spannend vervolg te krijgen. Weer gingen beide partijen gingen gelijk op, maar elke keer wist Kesteren een voorsprong te houden. Een spannende eindfase; tot de laatste minuut stond er een stand op het score bord van 15-15, maar weer kreeg KIOS in de laatste minuut een doelpunt tegen. Dat zette de eindstand op een 15-16 voor de thuisploeg Kesteren 1.

KIOS speelt 10 oktober de laatste thuiswedstrijd van de eerste helft van het veldseizoen voor eigen publiek. Achilles uit Almelo komt op bezoek. De wedstrijd begint om 16:00 uur.

<< Terug naar Home