Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kios 1 - Kesteren 1

Kios’45 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het bekende Kesteren 1. Op het veld werd nipt verloren dus deze keer was het aan Kios’45 om de punten in Bergentheim te houden. In de eerste tien minuten werd er om en om gescoord, maar daarna werd het aan beide kanten verdedigend wat minder scherp. Kios kreeg herhaaldelijk vrije ballen, maar kon deze kansen niet tot doelpunten promoveren. Kesteren was op dit moment scherper in de afronding en liep uit naar 2-5. Kios moest zich herstellen en dat lukte goed. Tot aan rust bleef Kios vechten en probeerde de achterstand weg te werken. Er werd gerust met een stand van 11-12.

Na rust kwam Kesteren scherp uit de kleedkamer en stond het binnen enkele minuten met 12-16 voor. Waar Kios aanvallend rustig bleef en de goede kansen pakte, was het verdedigend te slap. Kesteren liep verder uit, maar opnieuw kwam Kios knap terug. Met nog tien minuten op de klok was het verschil opnieuw maar één doelpunt. Helaas was dit niet genoeg voor de Sibculose ploeg. Kesteren won en de goed leidende scheidsrechter liet het laatste fluitsignaal horen bij een 24-26 eindstand.

Hoewel Kios niet won, gaat het met goede moed de komende wedstrijden tegemoet. Aankomende zaterdag speelt Kios uit bij Achilles in Almelo om 16.20 uur.

 

<< Terug naar Home