Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Wedstrijdverslag Kios 1 - Arena 1

KIOS’45 wint spannende laatste wedstrijd van het jaar

Zaterdag 17 december stond de laatste thuiswedstrijd van het jaar voor KIOS’45 1 op het programma. Arena 1 uit Veenendaal was de tegenstander. Op het veld werd het na een spannende wedstrijd uiteindelijk 18-18. Voor KIOS was het noodzaak deze wedstrijd te winnen om aansluiting in de competitie te houden.

Na het eerste fluitsignaal begon de Sibculose ploeg scherp aan de wedstrijd. Vrijwel direct openden zij de score. Arena gaf hierop direct antwoord en maakte er 1-1 van. De eerste helft ging het gelijk op. Beide ploegen waren scherp en pakten goede kansen. Tien minuten voor rust werd KIOS scherper en verdedigend hielden ze het goed dicht. Er werden veel rebounds gestolen waardoor Arena niet lang kon aanvallen. De Sibculose aanval bleef scoren waardoor ze de rust in gingen met 11-8.

KIOS kwam minder sterk uit de kleedkamer. De aanvallen werden statisch en ook verdedigend vielen er gaten. Hier maakte Arena gretig gebruik van. Al snel trokken ze de stand gelijk naar 11-11. Op dat moment werd KIOS wakker geschut. De voorsprong werd wederom gepakt, maar weer kwam Arena goed terug tot een stand van 15-15. Tot de laatste minuten bleef het spannend. In de slotfase was daar voor KIOS het beslissende schot van Erik Waterink, waardoor de wedstrijd resulteerde in een stand van 16-15.

Door het winnen van deze belangrijke wedstrijd staat KIOS nu op 3 punten en houdt het aansluiting in de competitie. KIOS speelt de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op 7 januari tegen Blauw-zwart1. De wedstrijd wordt om 13:45 gespeeld in de sporthal in Enter.

Via deze weg willen wij al onze supporters die ons het afgelopen jaar hebben aangemoedigd hartelijk bedanken! Wij wensen u allen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling en hopen u in 2017 weer te zien!

<< Terug naar Home