Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

1e team KIOS'45 speelt zich veilig! (?)

Zaterdag 3 februari stond om 16.00 de uitwedstrijd tegen Blauw-Zwart Wierden op het programma.

Iedereen wist dat dit een hele belangrijke wedstrijd zou worden want de winnaar zou zich zo goed als zeker veilig spelen in de derde klasse.

Beide teams kwamen de eerste 6 minuten niet aan scoren toe maar daarna kon de Möllincksslagformatie onder leiding van trainer Jaap Dam de korf prima vinden en na een kwartier spelen stond er dan ook een stand van 0-7 op het scorebord. Blauw-Zwart deed daarna nog wel wat terug maar helaas voor hun was het niet genoeg en gingen beide teams met een stand van 3-9 in het voordeel van KIOS'45 rusten.

De tweede helft ging gelijk op maar de betere kansen waren toch voor KIOS'45 alleen kwam dat niet tot uitdrukking op het scorebord. Na een kwartier spelen in de tweede helft wist KIOS'45 de korf meerdere malen achter elkaar te vinden en zo de voorsprong groter te maken. Dit resulteerde in een eindstand van 7-15.

Dankzij deze winst staat KIOS'45 nu op een 5e plaats met 6 punten en heeft 2 teams onder zich met allebei 3 punten. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het wel zo goed als zeker dat KIOS'45 zich heeft veilig gespeeld in de derde klasse!

Het eerste team van KIOS'45 bedankt de supporters die weer in grote getale aanwezig waren voor hun steun en we hoopt hen de wedstrijden die nog komen gaan weer te zien.

<< Terug naar Home