Wil je lid worden?
Geef je dan hier op

Sponsors

Nieuwsbrief geplaatst

De Nieuwsbrief voor week 45 is verzonden via mail en geplaatst op de ledenpagina.

Meest in het oog springend was dit weekend natuurlijk de start van de samenwerking tussen de jeugdteams van KIOS’45 en UNI, daarover meer foto’s in deze Nieuwsbrief!

Een bijzonder belangrijke activiteit om deze samenwerking een extra impuls te geven is de KORFBALCLINCIC A.S. DONDERDAG 8 NOVEMBER IN DE SPORTHAL VOOR DE KONINGSBERGERSCHOOL VAN 13:00-15:15 UUR

De Koningsbergerschool is de grootste school uit het werkgebied van KIOS’45, ook met de grootste groepen!

Helaas heeft zich echter nog niemand gemeld om bij deze clinic te assisteren, dat zou betekenen dat twee pensionado’s er alleen voor staan.

Zoals al vaker gezegd: Volledig begrip voor iedereen die moet werken of naar school moet, maar er zullen altijd toch wel een paar LEDEN OF OUDERS zijn die op die donderdagmiddag 2 uur kunnen en willen investeren in “jouw vereniging/de vereniging van uw kind”?! VOOR VERVOER VANUIT SIBCULO KAN EVENTUEEL GEZORGD WORDEN.

Je/U loopt mee met een groepje van 5-10 kinderen die diverse spelletjes afwerken, het programma kan vooraf per mail toegestuurd worden zodat je/u niet helemaal vreemd de hal binnenstapt. HET IS OOK GEWOON LEUK OM TE DOEN!

AANMELDEN KAN DOOR DEZE MAIL TE BEANTWOORDEN OF TE BELLEN MET/TE APPEN NAAR: 06-20534759

 

 

 

<< Terug naar Home